Utforming

img_6178.jpgVi begynte så smått i forrige uke med utforming av de fysiske håndtakene. Nå har vi muligheten for å lage disse selv på verksted denne uken (i kobber som passer vårt formål godt), og strukturdesign har således varvets med knaing av diverse former i gul voks. Vi har også hatt en diskusjon pågående i lang tid rundt hvordan vi best kan visualisere konseptet på det stadium vi nå befinner oss.

I samråd med våre veiledere har vi blitt enige om å dele opp navigasjon i innhold og fysisk struktur. Prinsippen å koble den fysiske kretsen og navigere i innhold, kan illustreres på én skjerm, men fungerende håndtak. Den romslige strukturen arrangeres i et rom, med skjerm-dummies sånn at brukerne kan teste ut det å koble, og det å bevege seg i rom, og det å være flere sammen om å koble seg rundt.


No Responses to “Utforming”  

  1. No Comments

Leave a Reply

Thomas var her, hehe.