Mer testing

Vi inviterer alle som vil og kan til og komme å teste prototypen. Kenneth kommer innom sammen med sin tiårige datter Pernille. Selve prototypen har fortsatt noen barnsykdommer, men den fungerer : ) Vi tester først prototype på tegnesalen før vi går ned i byggehallen og leker koblekonsept med pappskjermene. Ved testen viser det seg at selve filmklippene ikke er så engasjerende for en tiåring. Det er kanske ikke så rart, noen av de utvalgte klippene er helt klart tilpasset et voksnere publikum, med slossing og narkodealing. Selve koblingen er mer interessant. Og det å bevege seg fysisk i rom nede i byggehallen, til tross for at koblingen kun er på liksom, virker veldig gøy. En spontan kobling når armene ikke rekker til, er å strekke ut foten for å nå det neste håndtaket. Det hade egentlig ikke fungert som kobling, med mindre hun hadde tatt av seg skoene på forhånd. Kanske en oppfordring til barfotlek og testing av hvilke ulike måter som detgår ann å koble på hade vært morsomt med skoleklassen..i7217.jpgimg_7203.jpg

pernille_tester.jpg pernille_titter.jpg

Cedric og Ingrid kommer også innom og tester. Når vi har forklart koblekonseptet og de har testet det ut et par ganger, tar det ikke lang tid før de spontant finner ut en egen vri på koblingen med en hånd på hvert sitt håndtak og kobler seg sammen med nesetippene. Filmklippene i seg selv er også bedre tilpasset den brukergruppen som Cedrik og Ingrid tilhører. De synes det er morsomt å se de gamle klippene av Kon-Tiki og Jungelfolket og klippene fra de nyere filmene blir inngangsporten til en samtale om man har sett den filmen, eller en annen film som man kommer å tenke på med samme skuespiller / av den samme regissøren / med samme tema. Faktisk litt sånn som vi har tenkt at den guidende filmeksperten, og hele installasjonen, skal fungere.

nesekobling.jpg


No Responses to “Mer testing”  

  1. No Comments

Leave a Reply

Thomas var her, hehe.