Teknologisk utvikling

Vi bygger enda et fysisk interface til hjemmebruk, sånn at man slipper flytte det ene fra sted til sted. Samtidig skjer en rask utbygging av det eksisterande brettet. Det omfatter nå både lys og vibrasjonsmotorer (store romlende klosser som vi funnet på en billig håndcontroller fra Clas Ohlson). Disse motorene er ikke så veldig presise i feedbacken, men de fungerer til endamålet; å gi en taktil bekreftelse på at brukeren utført en kobling. De passer presis inne i håndtakene, og ristingen er passe kraftig. Først er vi ikke helt fornøyde med skinnet som LED i bright white avgir, så vi tester også med små miniatyrlyspærer som egentlig hører hjemme i lommelykter. Det viser seg at disse ikke er like enkle å styre fra Arduinokretsen, i tillegg til at de tar altfor stor plass inne i håndtaket, hvilket gjør at vi holder oss til LED’s.

interface_no2.jpg   handtaket1.jpg


No Responses to “Teknologisk utvikling”  

  1. No Comments

Leave a Reply

Thomas var her, hehe.